Meny
MENU

Lille Martine er en frittstående barnebutikk som selger klær og sko til jenter og gutter i alderen 0 -14 år. Butikken ble etablert i år 2000, og regnes i dag som Trondheims ledende spesialbutikk i barnetøy!

Lille Martines varemerke er at det skal være lekkert, fristende og litt annerledes. Kvalitet er en selvfølge. Du får alltid ekstra fin innpakning når du handler hos oss.

Vi gleder oss til å gjøre deg fornøyd!

VELKOMMEN!

 

Butikkdriver/medeier søkes til Lille Martine i Oslo

Lille Martine ble etablert i år 2000, og er den ledende barneklesbutikken i sitt segment i Trondheim. Butikken hevder seg også meget godt i nasjonal målestokk. De siste års historie viser at butikken er på topp 5 omsetningsmessig blant frittstående barnebutikker i Norge, og den aller beste resultatmessig. Kjennetegnet på Lille Martine er kvalitet til fornuftig pris, og våre tre slagord er lekkert, fristende og litt annerledes.

Høsten 2018 skal Lille Martine endelig etablere seg i Oslo, og vi søker nå etter den rette personen som kan bringe suksessen videre! Dette vil være den første butikken av tre som er planlagt i Oslo frem til 2020.

Vi er overbevist om at nøkkelen til suksess er eierskap, og vi ønsker derfor at butikkdriver skal være medeier i butikken i Oslo. Noe kapital er derfor en forutsetning.

Å drive god butikk er en livsstil, og du må være villig til å bruke masse tid for å lykkes. Lille Martine innehar stor kompetanse på butikkdrift, og du vil få grundig opplæring i Trondheim. Du vil også få tett oppfølging i etableringsfasen og underveis. Relevant erfaring er en stor fordel.

Du må være positiv og offensiv, og ha god økonomisk forståelse. Du må stille høye krav til deg selv og dine omgivelser, og være en god motivator. Vi er ute etter en skikkelig dyktig selger som yter service langt over det som er forventet. Du må også være effektiv og god til å eksponere varer.

Lille Martine har hatt nettbutikk siden 2010, og bruker store ressurser på digital markedsføring. Dette er et stort konkurransefortrinn som er bygd opp gjennom mange år, og som den nye butikken vil nyte godt av. Forøvrig er alle styringsverktøy på plass.

Med et godt konsept, dyktige medarbeidere og en offensiv holdning gleder vi oss til å innta hovedstaden!

Er du råskinnet vi leter etter?

 

Søknad sendes til:
Daglig leder Wenche Bakke
bakkewenche@gmail.com

Søknadsfrist 1/12-17.

Close
1000 kr til fri frakt!
0 av 1000