Meny
MENU

Frakt og levering

Vanligvis vil varene sendes fra oss innen to virkedager etter at ordren er mottatt, hvis ikke vil du motta en mail fra oss. Vi sender varene med sporbare pakker fra Posten Norge AS, og pakken er sporbar hele veien fra Lille Martine og hjem til deg. Unntaket er imidlertid rene hårpyntordrer som sendes med brevpost.
Normalt tar det en til tre virkedagerdager fra ordren din blir pakket hos oss til den ankommer ditt postkontor/i din postkasse. I perioden 12.12 - 23.12 vil imidlertid sendetiden kunne øke med inntil to dager. Vi tar forbehold om evt ytterligere forsinkelser.

Vi opererer med en fast fraktkostnad på 49 NOK på vanlige ordrer og fri frakt på ordrer over 1500 NOK. Rene hårspenneordrer under 200 NOK sendes med Smartpost for 20 NOK, mens på hårspenneordrer over 200 NOK spanderer vi fraktkostnaden! Disse valgene ligger godt synlig der du betaler varene på nettbutikken. Gjeldende fraktsatser gjelder til norske adresser. Dersom du ønsker varene sendt til en adresse i utlandet vennligst ta kontakt med oss pr e-post, så vil vi sjekke nøyaktig fraktkostnad.

Dersom du velger sporingspakke fra Posten Norge AS vil du straks pakken er sendt fra oss motta en statusoppdatering på e-post, og her vil du finne pakkens sporingsnummer. Du kan da følge pakken din hele veien fra Lille Martine og hjem til din egen postkasse. Dersom du velger fraktfri levering av hårpynt sendes hårspennene med smartpost konvolutter og forsendelsen er ikke sporbar. Dersom du velger fraktfri forsendelse er du som kunde selv ansvarlig dersom pakken mot formodning ikke skulle komme frem. Vi opplever at stort sett alle pakker kommer fram. Postens erfaring tilsier at i gjennomsnitt 1 av 800 pakker blir borte. Det er ikke mange, men det kan altså skje, og i tilfelle erstatter vi ikke pakken siden vi også tilbyr en fraktløsning med sporing.

Du som kunde er selv ansvarlig for å legge inn riktig navn og adresseinformasjon på ordren din. For uavhentede pakker som ikke er avtalt på forhånd med lillemartine.no vil kunden normalt bli belastet med et gebyr på kroner 200 NOK inkl. mva. Dette gebyret skal dekke frakt tur/retur lillemartine.no, og de direkte kostnadene til plukking, pakking og emballering av produktene. Gebyret er uavhengig av om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Close
1500 kr til fri frakt!
0 av 1500